Mugi Barley Miso
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Mugi Barley Miso La Finestra Sul Cielolta, ihanteellinen keittojen, kastikkeiden ja erilaisten mausteiden valmistukseen.
Ilmoitus
Ohran suuri osuus, soijapapujen höyrykeittäminen ja soijapapujen, suolojen ja viljojen noin vuoden kypsytys suurissa setriastioissa antavat tälle ruoalle erehtymättömän ja herkän maun.
Osto-tila
Keitot ja vihannekset on suositeltavaa lisätä kypsennyksen lopussa ilman keittämistä. Jos haluat luoda herkullisen kastikkeen, joka sopii täydellisesti keitettyjen vihannesten ja salaattien kanssa, ota ruokalusikallinen Misoa, 3 ruokalusikallista tahinia ja hieman riisiviinietikkaa tai sitruunaa ja sekoita. Miso on jo suolainen ruoka, joten suolaa ei tarvitse lisätä tällä ruoalla valmistettuihin ruokiin. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa.
Varotoimet
Ainesosat
Soijapavut* (36%), fermentoitu ohra* (30%), merisuola, vesi. *luomuviljelystä. Koji-itiöillä fermentoitu ohra (Aspergillus oryzae). Saattaa sisältää pähkinöitä ja maapähkinöitä.
Todistus
IT-BIO-014 EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo145 Kcal
-
Lipidirasvat5.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.72 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit14.6 G
-
Sokerit5.6 G
-
Ravintokuitu5.1 G
-
Proteiinit11.6 G
-
Suola11.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.