tillin lehtiä
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Dill Cook's Leaves Umbelliferae-sukuun, sisältää anis, kumina, kumina, fenkoli... tilli on pohjoisen tytär, kotoisin Venäjältä ja Skandinaviasta. Tästä syystä sitä käytetään usein pohjoismaisessa keittiössä: lohi, borssi jne. Käytämme sen lehtiä tuoreina tai kuivina, siemeniä kuivina, suolavedessä, suolakurkkua (pickles), laktofermentoituja kasveja, jotka sopivat hyvin sen kirpeän maun kanssa.
Ilmoitus
Cook on täydellinen valikoima yksinomaan luomuviljelytuotteita: mausteita/yrttejä, yrttiteekasveja, teetä, kuivattuja sieniä ja kulinaarisia tuotteita.
Ainesosat
Tilli.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.