Pastöroimaton soijapasta
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Luomu
-
Pastöroimaton
-
Bio-eco
Kuvaus
Terrasanan Hatcho Miso Strong - Soy Paste (pastöroimaton) on voimakas, gluteeniton japanilainen mauste, joka on perinteisesti valmistettu fermentoiduista soijapavuista. Käymisaika: 2 vuotta.
Ilmoitus
Hatcho miso on monipuolinen, gluteeniton japanilainen mauste, joka on valmistettu fermentoiduista soijapavuista. Se on ainutlaatuinen ja erittäin voimakas maku aidon vähintään 2 vuoden valmistus- ja käymisprosessin ansiosta. Voimakas umami-maku tekee hatcho-misosta hyvän luomuvaihtoehdon liemikuutiolle. Lisäksi se sopii erityisen hyvin keittojen (miso), kastikkeiden ja marinaattien pohjaksi. Herkullinen myös leivän päällä, yhdessä maapähkinävoin kanssa. Hatcho miso on voimakkain neljästä misotyypistä.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää 1 ruokalusikallinen lihaliemikuution tai 200 ml misokeiton korvikkeena. Käytä kastikkeen, marinadin tai kastikkeen pohjana.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti.
Ainesosat
Luomu soijapavut, vesi, suola, luomupaahdetut soijajauhot (Kosen), Koji-fermentti.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo208 Kcal
-
Lipidirasvat6.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit11.1 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu7.7 G
-
Proteiinit22.4 G
-
Suola9.6 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.