Eco hienonnettu ruohosipuli
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei allergeeneja
-
Bio-eco
-
Bpa ilmainen
Kuvaus
Ruohosipuli on sipulin ja valkosipulin kanssa samaan sukuun kuuluva kasvi, jonka ohuita, onttoja varsia käytetään mausteena. Siinä on selvä sipulin maku, mutta pehmeämpi ja tyylikkäämpi.
Ilmoitus
Sitä syödään tavallisesti raakana ja se sopii erinomaisesti salaattiin, keittoon, kermiin, vichyssoiseen, munakkaaseen tai paistetun kalan tai siipikarjan päälle ripoteltuna, sopii kaikenlaisiin muhennoksiin, voit sekoittaa myös voita. ruohosipulia, jonka annetaan sitten sulaa juuri grillatun lihan päälle. Monet kokit arvostavat sen tuoksua niin paljon, että he käyttävät sitä usein öljyjen ja etikan maustamiseen.
Osto-tila
Suositellaan kulinaariseen käyttöön, mausta maun mukaan.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä, viileässä, kuivassa paikassa valolta suojattuna.
Ainesosat
Ruohosipuli* (100%).
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.