Luomu ohra Miso
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Danival miso -syötti on tulosta kaksinkertaisesta luonnollisesta käymisestä
Ilmoitus
Ensimmäinen aerobinen käyminen (Aspergillus oryzae -sienen aiheuttama viljan siirrostus ilmankierron avulla) kestää 3 päivää ja tuottaa kojin, toinen anaerobinen käyminen (ilman ilmankiertoa) on pidempi. Danival-ohra-misosia jalostetaan vähintään 6 kuukautta, jotta niiden kaikki maut kehittyvät.
Osto-tila
Aasialaisessa keittiössä käytetty erittäin suolainen mauste. On suositeltavaa, että käytät misoa kuten käyttäisit mausteita, kuten sinappia. Se on erittäin käytännöllinen salaattikastikkeiden maustamisessa, tietysti keittoihin perustuvissa, mutta myös kypsennettyjen ruokien valmistuksessa.
Varastointiehdot
Ennen avaamista: BBD = 3 vuotta valmistuspäivästä. Kuivavarastointi positiivisessa huoneenlämpötilassa. Avaamisen jälkeen: Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 6 kuukauden kuluessa.
Ainesosat
Vesi, ranskalaiset soijapavut, puhdistamaton Atlantin merisuola, entsyymi, pastöroitu miso, helmiohra.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo151 Kcal
-
Lipidirasvat6.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit10.8 G
-
Sokerit5.6 G
-
Ravintokuitu4.7 G
-
Proteiinit9.8 G
-
Suola8.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.