Lev'sarrasin
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Tehty ranskassa
Kuvaus
Mikä on Ma Vie sans Glutenin Lev'sarrasin-tattarivalmiste?
Ma Vie sans Glutenin Lev'sarrasin on käymiskykyinen gluteeniton hapate, jota voidaan käyttää kaikkien jauho- ja/tai tärkkelyssekoitusten kanssa.
Täydellinen leipien ja briossien nostamiseen käsin tai leipäkoneessa erityisellä gluteenittomalla leipäohjelmalla; se antaa heille myös hyvän tattarimaun.
Pussi sopii 1 kg jauhojen käyttämiseen
Kuinka käyttää Ma Vie gluteenitonta Lev’sarrasiinia?
Resepti luomugluteenittomaan leipään Lev'sarrasinin ansiosta:
Tarvitset:
-500g gluteenittomia jauhoja
- 25 g hiivaa tattaria
- 10 g suolaa
- 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
- sekä 450-500 ml haaleaa vettä
Sekoita kaikki ainekset keskenään salaattikulhossa puulusikalla, kunnes saat pehmeän, mutta ei tahmean taikinan.
Kaada sitten taikina öljyttyyn kakkuvuokaan ja anna kohota 1,5-2 tuntia huoneenlämmössä kostean liinan alla.
Esilämmitä sillä välin uuni 200-230°C (th 7-8) ja kypsennä 30-40 minuuttia seuraten kypsennystä.
Ainesosat
Tattarihiiva (76%), kvinoa.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo361 Kcal
-
Lipidirasvat3.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.8 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit59 G
-
Sokerit6.8 G
-
Ravintokuitu7.8 G
-
Proteiinit19.4 G
-
Suola0.03 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.