Lev’quinoa
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Tehty ranskassa
Kuvaus
Ma Vie sans Glutenin Lev'quinoa on käymiskelpoinen hapate, jota voidaan käyttää minkä tahansa jauho- ja/tai tärkkelysseoksen kanssa... Maun antamisen lisäksi se mahdollistaa sen sisältämän hiivan ansiosta gluteenittoman leivät ja briossit kohoavat. Pussi soveltuu käytettäväksi 1 kg jauhoja.
Osto-tila
Luomugluteenittoman leivän valmistukseen suositellaan käytettäväksi: 500g gluteenittomia jauhoja + 25g lev'quinoaa + 10g suolaa + 450-500 ml haaleaa vettä.
Sekoita ainekset salaattikulhossa puulusikalla pehmeäksi, mutta ei tahmeaksi taikinaksi. Kaada taikina öljyttyyn kakkuvuokaan ja anna kostua 1 tunti 30 minuuttia kostean liinan alla (22°C lämpötilassa). Kuumenna uuni 200-230°C (th 7-8) 4 Paista 30-40 min. Täydellinen käsin tai leipäkoneessa erityisellä gluteenittomalla leipäohjelmalla.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen, sulje pussi tiiviisti ja suojaa kosteudelta.
Ainesosat
Luonnonmukainen hapantaikina (luomu kvinoa (40%) ja luomu riisi), kuivattu ja devitaloitu luonnollisesta käymisestä, valikoitu hiiva.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo367 Kcal
-
Lipidirasvat5.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit55.4 G
-
Sokerit4.7 G
-
Ravintokuitu9.8 G
-
Proteiinit19.5 G
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.