Kuzu luomupakkaus
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
-
Lasipullo
Kuvaus
Mikä on Naturitas Kuzu?
Naturitas Bio Kuzu on kasvitärkkelys, jota käytetään keittojen ja muhennosten sakeuttamiseen sekä makeissa että suolaisissa kastikkeissa, lasiteissa, jälkiruoissa ja kakkutäytteissä. Sitä saadaan Pueraria Lobatasta, perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä laajalti käytetystä kasvista, jonka juuret voivat kasvaa jopa kahden metrin syvyyteen.
Vegaaninen, luomu, gluteeniton, laktoositon tuote.
Kuzun edut
Se taistelee happamuutta vastaan, edistää hyödyllisten ruoansulatusbakteerien kasvua, vähentää suoliston tulehdusta ja auttaa pysäyttämään ripulin. Kiinalaisessa lääketieteessä sitä käytetään myös vaihdevuosien oireiden, diabeteksen, vilustumisen, johon liittyy kuumetta tai yskää, sekä tuki- ja liikuntaelinten kipujen hoitoon.
Miten Kuzua käytetään?
Kuzua käytetään sakeuttamisaineena ja suositellaan lämmittämistä hitaasti sekoittaen paakkujen välttämiseksi. Keitä sitten miedolla lämmöllä vähintään 3 minuuttia. Kun se muuttuu valkoisesta läpikuultavaksi, se osoittaa, että se on valmis. Yksi - puoli ruokalusikallista kuzua sakeuttaa yhden kupillisen nestettä.
Varoitukset
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä pähkinöistä.
Ainesosat
BIO* kuzu-juuri, vesi.
*100 % luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-019-CT EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo342 Kcal
-
Lipidirasvat0.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit84.7 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0.3 G
-
Proteiinit0.3 G
-
Suola0.1 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.