Kuzu
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Ei lisättyä suolaa
Kuvaus
Valkoinen kuzu on voimakas kasviperäinen sakeutusaine, joka on valmistettu kuzu-kasvin tärkkelyksestä. Tarjoaa yhtenäisyyttä keittoihin, kastikkeisiin ja (kuumiin) jälkiruokiin. Neutraali maku.
Ilmoitus
Kuzu on tehokas kasvisten sakeuttamisaine, joka on valmistettu kuzu-kasvin tärkkelyksestä. Japanissa sitä käytetään yleisesti keitoissa, kastikkeissa ja (kuumissa) jälkiruoissa. Lisäksi se ei muuta reseptin makua. Kuzulla on myös sakeuttamisvoimaa happamissa ruoissa, mikä ei pidä paikkaansa maissitärkkelyksen kohdalla. Se on gluteeniton ja vegaaninen! Valkoinen kuzu pestään ja suodatetaan, maku on neutraali ja sillä on hieman suurempi sakeutusvoima kuin harmaalla kuzulla.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää 10 g kuzua jokaista 250 ml nestettä kohti. Liuota 2-3 ruokalusikalliseen kylmää vettä ennen käyttöä. Käytä vanukkaan valmistamiseen 50 g kuzua 400 ml:aan nestettä.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20 °C).
Ainesosat
Kuzu* (Japani)
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo336 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit84 G
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
Suola0.1 G
-
Natrium40 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.