Kuzu
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Sokeriton
-
Ilman laktoosia
Kuvaus
Kuzu Sakai koostuu nuolenjuurijauheesta Japanista.
Arrowroot on trooppinen kasvi, josta sen tärkkelys uutetaan käytettäväksi ruoanlaittovalmisteissa sakeuttamisaineena.
Sakai Kuzun ominaisuudet
Kuzu-jauhe on makrobioottinen klassikko, ihanteellinen käytettäväksi luonnollisena sakeuttajana, väritön ja ravitsemuksellisesti erittäin tehokas.
Kuzu-tärkkelys on myös hyvä vaihtoehto klassisille jauhoille ja sakeuttamisaineille, koska se ei sisällä gluteenia.
Kuinka ottaa Kuzu Sakaista?
Voit käyttää kuzu-jauhetta antamaan kermille ja kastikkeille haluamasi rakenne ja paksuus.
Lisäksi Sakai tarjoaa toisen käyttötavan : liuotetaan yksi osa Kuzua 7 osaan vettä kylmään veteen ja keitä miedolla lämmöllä 3 minuuttia.
Ainesosat
Ipomoea batatas (bataat)
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo332 Kcal
-
Lipidirasvat0.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit82 G
-
Sokerit82 G
-
Proteiinit0.1 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
4 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.