Kuzu
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Miksi ottaa Kuzu Biocopilta?
Biocopin Kuzua käytetään perinteisesti sakeuttajana perinteisessä itämaisessa ruoassa ja myös ruoansulatuskanavan limakalvojen suojaamiseen.
Biocopin Kuzun ominaisuudet
Biocopin Kuzu on japanilainen sakeutusaine. Kaikki sen ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä, joten se on erittäin terveellistä. Biologinen, vegaaninen sakeutusaine, joka ei sisällä lisättyjä sokereita.
Biocopin Kuzun edut
Biocopin Kuzu on sakeuttaja, joka suojaa ruoansulatuskanavan limakalvoa, auttaa uudistamaan suolistoflooraa ja toimii myös säätelijänä.
Kuinka ottaa Kuzu Biocopista?
Kuzua kohden on suositeltavaa liuottaa 1-2 jälkiruokalusikkaa. Sitä voidaan lisätä keittoihin, kermoihin, vaniljakastikkeisiin, infuusioihin ja keittää miedolla lämmöllä, kunnes se muuttuu läpikuultavaksi.
Varotoimet
Saattaa sisältää jäämiä soijasta, gluteenista, pähkinöistä, maapähkinöistä ja lupiineista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Kun tuote on avattu, säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna, jotta se säilyy parhaiten.
Ainesosat
Kuzu-juuretärkkelys pueraria lobata*
*luomuviljelystä.
Todistus
ES-ECO-019-CT Agriculture Japan
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo342 Kcal
-
Lipidirasvat0.2 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit84.7 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit0.3 G
-
Suola0.05 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.