Ksantaanikumi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Se on hiilihydraatti, jota saadaan teollisesti Xanthomonas-perheen bakteerien fermentoimasta dekstroosista. Se on hienon, hieman kellertävän jauheen muodossa.
Ilmoitus
Ksantaanikumi on polysakkaridi, jolla on suuri kyky kosteuttaa ja stabiloida nesteitä, minkä vuoksi sitä käytetään useissa elintarvikkeissa leipomoissa, leivonnaisissa, jäätelössä, juomissa ja maitojälkiruoissa.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi gastronomiassa, sitä käytetään vaahdoissa, kastikkeissa, kastikkeissa, keitoissa, sulatejuustoissa, hampurilaisissa, gluteenittomissa resepteissä jne. Sferifikaatioissa keskimääräinen annos on (0,3 %) (3 grammaa litrassa nestettä).
Ainesosat
ksantaanikumi
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo335.4 Kcal
-
Lipidirasvat0 %
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit73 %
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu73 %
-
Proteiinit7 %
-
Suola7.3 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.