Umeboshi-tahna
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Luomu
-
Kasvissyöjä
Kuvaus
Mimasa Umeboshi Paste, murskattu merisuolafermentoitu Umé-luumu. Hyvä vaihtoehto kuluttaa tätä ruokaa eri tavalla: kastikkeessa, salaatinkastikkeena.
100 % kasvis.
Ilmoitus
Umeboshi-tahna, joka tunnetaan myös nimellä bainiku, valmistetaan poistamalla ume-luumusta kivi ja jauhamalla luumun liha. Se tulee umésta, joka ei täytä markkinoiden vaatimia koko- ja muotovaatimuksia. Koska Mimasa umeboshi -pastan teho on sama kuin umeboshin, sitä voidaan käyttää samoihin tarkoituksiin.
Pastan muotoisen esityksen avulla voit helposti valmistaa mausteita ja kastikkeita. Sen käyttö on kätevämpää salaattikastikkeiden valmistuksessa, etikan korvaamisessa, pasteeteissa, leipäviipaleelle levittämisessä jne. Laimentamalla hieman Mimasa umeboshi -tahnaa kupilliseen Mimasa kukicha -teetä, saat erinomaisen virkistävän aineen keholle, joka auttaa ruoansulatusta.
Osto-tila
Ota tasainen teelusikallinen suoraan tai levitä se leipäviipaleelle. Sitä voidaan käyttää kastikkeiden ja vinaigrettien valmistukseen.
Ainesosat
Umé-luumu 74%, merisuola 16%, umeboshi-etikka 10%.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo24 Kcal
-
Lipidirasvat0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.3 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu5 G
-
Proteiinit0.3 G
-
Suola5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.