Umeboshi-pasta
Kuvaus
Mitoku Umeboshi Paste on kypsymätön luumu, jota on fermentoitu 2 vuotta, joten se saa hapan ja suolaisen maun.
Ilmoitus
Umeboshin ominaisuudet, koska se stimuloi suolistoa, maksaa ja sappirakkoa, selittyy sillä, että sillä on kyky alkalisoida vertamme ja lisätä puolustuskykyämme säätelemällä pH:ta.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa poistamalla umeluumusta kivi ja jauhamalla luumun hedelmäliha. Umeboshi-tahnan teho on sama kuin luumu-umeboshin, sitä voidaan käyttää samoihin tarkoituksiin.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Shison lehdet, Ume-luumut.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat0.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.3 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.9 G
-
Sokerit0.2 G
-
Ravintokuitu4 G
-
Proteiinit1.2 G
-
Suola16.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.