Tomaatti Passata
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Elsa Nero -tomaattisose valmistetaan pitkävartisista tomaateista, joihin kuuluvat Coimbra, Ercole ja muut lajikkeet, joita kasvattaa noin 25 maatilaa Po Deltassa, Ferraran ja Ravennan provinssien välissä.
Ilmoitus
Valmiiden kastikkeiden valmistukseen valitsemillemme tomaattilajikkeille on ominaista kiinteä, hyvin jäsennelty hedelmäliha ja makea, herkkä maku.
Heinä-, elo- ja syyskuussa korjatut tomaatit, jotka on korjattu sopivalla kypsyysasteella, käsitellään keskimäärin makujen, aromien ja ravitsemuksellisten ominaisuuksien säilyttämiseksi. Pesun ja lajittelun jälkeen tomaateista poistetaan kuori höyryllä, vasta sitten tomaatit murskataan, sosennetaan ja tiivistetään. Tuote kuumennetaan korkeisiin lämpötiloihin, pullotetaan ja pastöroidaan stabiilisuuden takaamiseksi ajan mittaan.
Tomaatin aistinvaraisia ominaisuuksia testataan ja varmistetaan jatkuvasti pellolta käsittelyyn, jotta saat parhaan mahdollisen maun.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää 3-4 päivän kuluessa avaamisesta.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.
Ainesosat
Tomaatti.
Todistus
IT-BIO-009 Maatalous ItaliaRavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo33 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.3 G
-
Sokerit4.4 G
-
Ravintokuitu2.7 G
-
Proteiinit1.7 G
-
Suola0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.