Tamari soijakastike
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Biocop Tamari soijakastikkeella on voimakas ja intensiivinen maku, joka sopii erinomaisesti lihan ja kalan kanssa. Tämä fermentoitu ruoka edistää ravintoaineiden imeytymistä ja hyvää ruoansulatusta.
Ilmoitus
Perinteinen japanilainen nestefermentointimenetelmä avoimissa astioissa, huoneenlämmössä. Ei suodateta, vaan dekantoidaan ominaisuuksien (maku, haju, väri) säilyttämiseksi. Hyväksyntä: CCPAE
Osto-tila
Suositellaan parantamaan makua. Ihanteellinen kasvisten, vihannesten, keittojen ja muhennosten valmistukseen, kastikkeiden ja salaattien, merilevien, murojen, paistettujen vihannesten, lihan ja kalan valmistukseen.
Varastointiehdot
Suojaa auringonvalolta. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Vesi, soija, täysjyvä, Aspergillus oryzae.
Todistus
CCPAERavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo54.22 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.1 G
-
Sokerit0.3 G
-
Ravintokuitu0.5 G
-
Proteiinit8.27 G
-
Suola16 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.