Tamari
Säästä näillä paketeilla
Kuvaus
La Finestra Sul Cielon Tamari on valmistettu soijasta ja suolasta, paksu ja täyteläinen, täyteläinen maku. Valmistettu parhailla perinteisillä menetelmillä (fermentoitu 18 kuukautta puutynnyreissä). Käytetään suoraan pakkauksessa riisin, pastan, salaattien, sushin jne. kanssa. Käymisprosessi rikastuttaa sitä entsyymeillä, jotka stimuloivat ruoansulatusta, ja proteiinit, joissa niitä on runsaasti, auttavat täydentämään pääasiassa kasvisruokavaliota. Tamaria pastöroidaan tunnin ajan 82°:ssa hajoamisen estämiseksi ja käymisen pysäyttämiseksi, korkea vesipitoisuus ei itse asiassa mahdollistaisi sen säilymistä millään muulla tavalla.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja kosteudelta. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä ensimmäisten 6 kuukauden aikana.
Ainesosat
Soijapavut* (45%), vesi, merisuola, shochu* [riisitisle] (2,54%) (vesi, fermentoitu riisi*, suola), *luomuviljelystä.
Alkoholi: 1,9 - 2,5 tilavuusprosenttia 12 kuukautta fermentaatiota.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Millilitra varten
-
Energinen arvo83 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.5 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu0.7 G
-
Proteiinit14 G
-
Suola12.93 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.