Soijapasta valkoisen riisin kanssa
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
Kuvaus
Shiro Miso Sweet korkkipussissa - Terrasanan soijapasta valkoisella riisillä on mieto ja gluteeniton japanilainen mauste, joka on valmistettu aidosti fermentoiduista soijapavuista ja valkoisesta riisistä. Käymisaika: 2-6 viikkoa.
Ilmoitus
Shiro miso on valmistettu luomu soijapavuista ja valkoisesta riisistä. Osittain siksi, että käymisprosessi kestää vain kahdesta kuuteen viikkoa, maku on pehmeä ja hieman makea. Umamia voi myös maistaa hyvin. Shiro miso valmistetaan aidosti Japanissa, käy 2-6 viikkoa ja on 100 % gluteeniton. Sopii hyvin kaalin, porkkanamaisten vihannesten ja inkiväärin kanssa, mutta on myös herkullista välipalojen ja jälkiruokien (jäätelön!) jalostuksessa. Shiro miso sekoitetaan usein muiden misojen kanssa Japanissa. Shiro miso on miedoin neljästä misotyypistä.
Osto-tila
On suositeltavaa käyttää 1 ruokalusikallinen lihaliemikuution tai 200 ml misokeiton (kevyt) korvikkeena. Käytä kastikkeen, marinadin tai kastikkeen pohjana tai käytä jälkiruoassa, jäätelössä tai hummuksessa.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa enintään 3 kuukautta.
Ainesosat
Luomu riisi, vesi, luomu soija, merisuola, Koji-fermentti.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo177 Kcal
-
Lipidirasvat4.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit20.2 G
-
Sokerit17.2 G
-
Ravintokuitu6.7 G
-
Proteiinit10.9 G
-
Suola5.5 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.