Shoyu mieto soijakastike
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Kasvissyöjä
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Terrasana Shoyu Mild Soy Sauce on mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni). Valmistettu vuosisatoja vanhan reseptin mukaan.
Ilmoitus
Tämän shoyun fermentoivat japanilaiset asiantuntijat, jotka ovat valmistaneet shoyua sukupolvien ajan perinteisillä tekniikoilla. Shoyu käy vähintään 18 kuukautta. Herkullinen keitoissa (miso), soba- tai udon-nuudeleiden kanssa, paistinpannuissa tai sushikastikkeessa.
- Mieto japanilainen soijakastike
- Sisältää kaikki 5 makua (suolainen, hapan, makea, karvas ja umami)
- Valmistettu vuosisatoja vanhan japanilaisen reseptin mukaan
- Fermentoitu vähintään 12 kuukautta 100 vuotta vanhoissa setripuutynnyreissä.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi suolan korvikkeena, sushikastikkeena tai kastikkeiden tai kastikkeiden pohjana.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti.
Ainesosat
Vesi, soijapavut* (Kiina), vehnä* (Turkki), merisuola (Australia), Koji-fermentti (Japani).
(*) Luonnonmukaisesta maataloudesta
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo62 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.2 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu0.7 G
-
Proteiinit8.8 G
-
Suola12 G
-
Natrium4800 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.