Shoyu lievä
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Shoyu on mieto japanilainen soijakastike. Valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni). Valmistettu vuosisatoja vanhan reseptin mukaan Japanissa. Käymisaika: 18 kuukautta.
Ilmoitus
Shoyu on mieto japanilainen soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni). Tämä shoyu on valmistettu erityisen perinteisillä tekniikoilla japanilaisten toimesta, jotka ovat valmistaneet shoyua sukupolvien ajan. Shoyu käy vähintään 18 kuukautta ja voit kokeilla sitä! Maistuu keitoissa (miso), soba- ja udon-nuudeleiden kanssa, paistamisruokien kanssa tai sushikastikkeena.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi suolan korvikkeena, sushidippinä tai kastikkeen tai kastikkeen pohjana.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20°C).
Ainesosat
Vesi, soijapavut* (Kiina), vehnä* (Turkki), merisuola (Australia), Koji-fermentti (Japani)
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo62 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.2 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu0.7 G
-
Proteiinit8.8 G
-
Suola12 G
-
Natrium4800 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.