Shoyu lievä
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Shoyu on mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni). Valmistettu vuosisatoja vanhan reseptin mukaan. Käymisaika: 18 kuukautta
Ilmoitus
Shoyu on mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni).
Shoyumme ovat fermentoineet japanilaiset asiantuntijat, jotka ovat valmistaneet shoyua sukupolvien ajan perinteisillä tekniikoilla.
Shoyu käy vähintään 18 kuukautta, voit maistaa sitä!
Herkullinen keitoissa (miso), soba- tai udon-nuudeleiden kanssa, paistinpannuissa tai sushikastikkeessa.
Hyvä tietää:
- Mieto japanilainen soijakastike
- Sisältää kaikki 5 makua (suolainen, hapan, makea, karvas ja umami)
- Valmistettu vuosisatoja vanhan japanilaisen reseptin mukaan
- Fermentoitu vähintään 18 kuukautta 100 vuotta vanhoissa setripuutynnyreissä.
- Herkullinen keittoon (miso), nuudeliruokiin, salaatteihin (merilevä) ja dippinä sushiin
- Tehty Japanissa
Osto-tila
Käytä suolan korvikkeena, sushikastikkeena tai kastikkeiden tai kastikkeiden pohjana.
Varotoimet
Sisältää: Soijaa, vehnää, gluteenia ja vehnää.
Saattaa sisältää jäämiä seuraavista: Ohra.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti.
Ainesosat
Vesi, soijapavut* (Kiina), vehnä* (Turkki), merisuola (Australia), koji-fermentti (Japani).
* = luomuviljely
Todistus
NL-BIO-01Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo62 Kcal
-
Lipidirasvat0.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.2 G
-
SokeritG
-
Ravintokuitu0.7 G
-
Proteiinit8.8 G
-
Suola12 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.