Shiro valkoinen miso luomu
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
100 % luonnontuote
-
Tehty ranskassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Tämä uusi DANIVAL valkoinen miso on valmistettu Ranskassa panimomme toimesta muinaisen perinteisen japanilaisen menetelmän mukaisesti. Sen lyhyt käyminen on luonnollista (3-4 päivää vuodenajasta riippuen) ja jaloa (ilman lisäaineita). Viljelijämme kerää soijapavut Ranskassa ja riisi tulee Italiasta.
Tämä kermaisen ja melkein makean koostumuksen omaava miso on helppo kuluttaa ja käyttää päivittäisessä ruoanlaitossa. Sitä käytetään lukuisissa resepteissä, sekä suolaisissa että makeissa.
Osto-tila
Valkoinen miso (shiromiso) on kaikista misoista makein. Sitä käytetään keittiön apuvälineenä antamaan tasaisuutta ja pehmeyttä kaikkiin päivittäisiin aterioihin.
Valkoinen miso (shiromiso) sekoitetaan yksinkertaisesti keittoihin ja marinadeihin, se sopii myös hienostuneempiin makeisiin ja suolaisiin resepteihin.
Itse asiassa valkoinen miso (shiromiso) on herkän makean ja hapan maun ansiosta suosittu: vanukas, brownie, juustokakku jne.
Varastointiehdot
Avoinna 2 vuotta valmistuspäivästä.
Säilytä kuivassa paikassa ja positiivisessa huoneenlämmössä.
Avaamisen jälkeen: Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 2 kuukauden kuluessa.
Ainesosat
Riisi*, ranskalaiset soijapavut* (39%), vesi, puhdistamaton Atlantin merisuola, entsyymi (Aspergillus oryzae).
* luomuviljelystä.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo205 Kcal
-
Lipidirasvat4.3 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit32.1 G
-
Sokerit19.8 G
-
Ravintokuitu2.2 G
-
Proteiinit8.4 G
-
Suola2.7 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.