Sake Kasu – sakekerma
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Pastöroimaton
Kuvaus
Sake kasu on sake-tuotannosta saatu riisikerma. On erittäin hyvä vastustaa joidenkin lihan ja kalan ylimääräistä proteiinimakua (Kusami) ja tehdä keittoja (Kasu jiru).
Ilmoitus
Se on gastronomisesti erittäin mielenkiintoinen, koska se lisää ruokiin kevyen saken aromin.
Osto-tila
Sitä suositellaan käytettäväksi kalan marinointiin. Talvella veteen ja lämmöseen sekoittamalla pääsemme maistamaan ihanaa amazake sake kasua ja kesällä kokeilla sakemakuista jäätelöä.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa
Ainesosat
Sake (riisi ja kin koji).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo239 Kcal
-
Lipidirasvat0.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit41.3 G
-
Sokerit0.5 G
-
Proteiinit0.2 G
-
Suola0 G
-
Kertatyydyttymättömät rasvahapot0 G
-
Monityydyttymättömät rasvahapot0 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.