Premium vahva Tamari
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Bio-eco
Kuvaus
Tamari on vahva, gluteeniton japanilainen soijakastike. Se on valmistettu aidoilla tekniikoilla Japanissa, soijapavuista ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni). Käymisaika: vähintään 18 kuukautta.
Ilmoitus
Tamari on vahva, gluteeniton japanilainen soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista ja kojista (ainutlaatuinen japanilainen sieni). Tämä tamari on valmistettu aidoilla tekniikoilla todellisten japanilaisten asiantuntijoiden toimesta ja vaatii vähintään 18 kuukautta kestävän käymisjakson. Tämä tapahtuu 100 vuotta vanhoissa setritynnyreissä. Tamarin maku on herkullisen monimutkainen ja sisältää kaikki viisi makua: suolainen, hapan, makea, karvas ja umami. Tällä japanilaisella soijakastikkeella voit todella viedä jokaisen ruuan uudelle tasolle: keitot (miso), nuudeliruoat, marinaadit, sushit ja jopa eurooppalaiset muhennokset.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi suolan korvikkeena, sushidippinä tai kastikkeen tai kastikkeen pohjana.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20°C).
Ainesosat
Soijapavut* (Kiina), vesi, merisuola (Meksiko), suolattu shochu* (vesi, riisi*, suola, Koji-fermentti) (Japani), Koji-fermentti (Japani)
(*) Luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo83 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.5 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu0.7 G
-
Proteiinit14 G
-
Suola13.1 G
-
Natrium5240 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.