Ponzu hapan soijakastike Bio vegaaninen
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Bio-eco
Kuvaus
Ponzu on tyypillinen japanilainen kastike ja dippikastike. Ponzu on valmistettu aidosta japanilaisesta shoyusta ja erilaisten japanilaisten sitrushedelmien (yuzu ja sudachi) mehusta. Tuloksena on maukas kastike, jossa on makea ja hapan pohjavire. Ponzua käytettiin alun perin usein kalaruokien dippikastikkeena, mutta tämä kastike on myös raikas lisä ruokiin, joissa on höyrytettyjä vihanneksia, merilevää, tofua ja salaatteja.
Osto-tila
Käytä sitä marinaattien tai kastikkeiden ainesosana tai kastikkeena.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Suojaa auringonvalolta.
Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa viimeiseen käyttöpäivään asti.
Ainesosat
vesi, shoyu* (vesi, soija*, VEHNÄ*, suola, koji-fermentti) (Japani), riisietikka* (vesi, riisi*, koji) (Japani), rypälemehu* (Argentiina), yuzu-mehu* (Japani), suola (Meksiko), yukou-mehu* (Japani), sudachi-mehu* (Japani), suolattu sake* (vesi, riisi*, suola, koji-itiöt) (Japani), kombu (Japani), kuivatut shiitake-sienet* (Japani)
* = luomuviljely
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo42 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.6 G
-
Sokerit1.2 G
-
Ravintokuitu0.4 G
-
Proteiinit3.9 G
-
Suola7.4 G
-
Natrium2960 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.