Miso shiro riisi ja pehmeä ekosoija
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei lisättyä sokeria
-
Pastöroimaton
-
Bio-eco
Kuvaus
Luomu Shiro miso on riisin ja soijan miso. Se on tyypillinen Kioton miso, minkä vuoksi sitä kutsutaan joskus myös Kioton misoksi. Siinä on eniten hiilihydraatteja ja vähiten suolaa, koska se on valmistettu suuremmalla pitoisuudella riisiä kuin soija, minkä vuoksi se on makein kaikista.
Ilmoitus
Sillä on alhainen suolapitoisuus ja lyhyempi käymisaika. Se on Euroopan eniten kulutettu miso, koska sen maku on miedompi. Se lisää vihannesten makua.
Osto-tila
Suositellaan miedoihin keittoihin ja kesällä. Yleisin tapa on valmistaa misokeittoa, kastikkeita tai suolan korvikkeena.
Varastointiehdot
Koska se ei ole pastöroitu, säilytä se avaamisen jälkeen jääkaapissa paremman säilyvyyden vuoksi.
Ainesosat
Soijapavut*, Koji (riisi*, koji-kin), merisuola.
(*) luonnonmukaisesta maataloudesta.
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo195 Kcal
-
Lipidirasvat3.9 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit30.6 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit6.8 G
-
Suola7 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.