Millet Amasake
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
-
Sekoitan yhteen osaan vettä ja neljännekseen hasselpähkinäkermaa, keitän muutaman minuutin ja se on syötävää. Säilytä jääkaapissa. Muutamia herkullisia jälkiruokia.
Lo mezlo con una parte de agua y un cuarto de crema de avellana hervir unos minutos y listo para comer. Guardar en la nevera. Unas postres deliciosas.
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen
Millet Amasake arvostelua
Perustuu 1 arvostelu
-
5 tähdet1
-
4 tähdet0
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
La Finestra sul Cielon Millet Amasake on makea ja herkullinen kerma, joka sopii erinomaisesti nautittavaksi jälkiruoaksi tai lisättäväksi hedelmiä, hedelmähilloa, hasselpähkinäkermaa tai mantelikermaa.
Ilmoitus
Sitä voidaan käyttää pohjana vanukkaan tai makeisten valmistukseen. Viljojen käyminen suoritetaan lisäämällä kojia, luonnollista käymisainetta, joka muuttaa hirssin tähän herkulliseen kermaan ilman keinotekoisia entsyymejä.
Osto-tila
On suositeltavaa syödä kuluttajan maun mukaan.
Ainesosat
Vesi, Ekohirssi (24%), koji (17%), Valkoinen merisuola (0,2%)
Todistus
CZ-BIO-001 EU/EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo122 Kcal
-
Lipidirasvat1.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.4 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit24.4 G
-
Sokerit17.1 G
-
Ravintokuitu1.9 G
-
Proteiinit3.7 G
-
Suola0.08 G
-
Natrium0.08 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.