Kuivattua tomaattia rosso pestoa pecorinolla ja manteleilla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Pesto rosso kuivatuista tomaateista pecorinolla ja manteleilla, erityisen maukas resepti juustolla, joka yhdistää peston tyypillisen runsauden ja koostumuksen, tomaatin ja basilikan yksinkertaisuuden ja tuoreuden. Pesto Rosso on valmistettu Välimeren keittiön kannalta välttämättömistä luonnollisista raaka-aineista ja korkealaatuisina.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi pastaruokien mausteena.
Varotoimet
Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa ja käytä mieluiten 10 päivän kuluessa.
Varastointiehdot
Säilytä huoneenlämmössä ja erillään lämmönlähteistä.
Ainesosat
Ekstraneitsytoliiviöljy, Kuivatut tomaatit, Tomaattiliha, Cashewpähkinät, Pecorino-juusto, Pinjansiemeniä, Suola, Maitohappo, Valkosipulijauhe, Sitruunamehu.
Todistus
IT-BIO-006
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo351 Kcal
-
Lipidirasvat33.5 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja5.25 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit6.4 G
-
Sokerit0.5 G
-
Ravintokuitu3.8 G
-
Proteiinit4.12 G
-
Suola1.34 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.