Käsityönä tehty Ayurvedic kirkastettu voi Ghee Eco
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Keto
-
Bio-eco
Kuvaus
Caldes d'Estrac Ghee (kirkastettu voi) 100 % Ayurveda, käsintehty, paikallinen, luomu, CCPAE:n ja EU:n sertifioima, on ruoka, joka koostuu puhtaasta, tiheästä rasvasta, joka on peräisin lehmänmaidosta - meidän tapauksessamme ekologisesta. ja ruoho-. Sitä voidaan käyttää ruoanlaitossa samoilla kriteereillä, joilla tavallisesti käytämme muita rasvoja (öljyä, voita...) sekä makeissa että suolaisissa ruoissa.
Sillä on erittäin korkea savupiste, mikä tarkoittaa, että se ei pala nopeasti, kuten voin, eikä tuota myrkkyjä, kuten muut öljyt ja rasvat, kun se saatetaan korkeisiin lämpötiloihin. Joissain paikoissa Intiassa siitä valmistetaan erilaisia leipiä, valmistetaan popcornia...
Siinä on herkästi paahdettua makua, joka sopii hyvin myös eri mausteiden kanssa, myös voimakkaiden mausteiden kanssa, minkä vuoksi se on ayurvedic-ruoan peruselementti, jota käytetään laajalti kasvisruoassa ja esimerkiksi Intiassa ja Thaimaassa. Kokeile käyttää sitä minkä tahansa tyyppisten mausteiden, yrttien tai mausteiden, kuten valkosipulin, kurkuman, kuminan, rosmariinin, inkiväärin, kanelin...
Ilmoitus
Caldes d'Estrac Ghee ei ole voita, vaikka se näyttää ulkonäöltään samanlaiselta ja sitä kutsutaan yleensä sillä tavalla. Olemme käsityönä poistaneet maidosta kaikki meijeriaineet, veden ja kaseiinin, jättäen jälkeensä puhdasta, tiheää rasvaa, jota elimistö tarvitsee tasapainossa monien päivittäisten prosessiensa suorittamiseen.
Caldes d'Estracin kaupungissamme (Barcelonan provinssissa) sijaitseva resepti, joka on tallennettu Ayurveda-kirjoihin yli 5 000 vuoden ajalta, opimme valmistamaan Espacio del Silenciossa - sen tuottajassa - alkuperäisessä muodossaan ja mukautimme sitä. paikalliseen/käsityöläiseen muotoon. Ayurveda tarkoittaa sanskritin kielellä "elämän tiedettä".
Se sisältää 2-3 % linoliöljyä.
Siinä on 27 % kertatyydyttymättömiä öljyjä. Sen koostumukseen kuuluu huomattava määrä antioksidantteja (vapaiden radikaalien poistajia) sekä A-, D-, E- ja K-vitamiineja.
A-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota elimistö saa ruoan kautta ja joka auttaa ylläpitämään hyvää näköä, immuunijärjestelmää ja lisääntymiskykyä. Se hyödyttää myös sydäntä, keuhkoja ja munuaisia mm. Auttaa luiden, hampaiden, pehmytkudosten, limakalvojen ja ihon kehittymistä. Se auttaa myös verkkokalvon muodostumisessa, minkä vuoksi se tunnetaan myös nimellä retinoli.
D-vitamiini on tietyissä elintarvikkeissa oleva ravintoaine, joka on välttämätön terveydelle ja luiden vahvistamiselle. Samoin lihakset tarvitsevat tätä vitamiinia liikkumiseen. Kalsiumin ohella D-vitamiini auttaa suojaamaan vanhuksia osteoporoosilta
K-vitamiini on tärkeä veren hyytymiselle, luuston ja ihon terveydelle, muiden kehon toimintojen ohella. Sillä on kyky vähentää tummia silmänalusia, kasvojen punoitusta ja jopa leikkauksen aiheuttamia mustelmia. Sitä voimme nähdä apteekkien hyllyillä seerumeina, geeleinä tai tummia ympyröitä ehkäisevinä voiteita, joiden nimi on kuluttajien keskuudessa paljon suositumpi.
E-vitamiini Se on rasvaliukoinen vitamiini, eli se on osa niitä vitamiineja, jotka liukenevat kehomme rasvoihin ja lipideihin. Sillä on antioksidanttista vaikutusta, se hidastaa ikääntymistä, on tärkeä näön, lisääntymisen, veren, aivojen ja ihon terveydelle. Se parantaa immuunijärjestelmää, ihon ja hiusten terveyttä, tämä tapahtuu sen antioksidanttisen ominaisuuden ansiosta, se myös parantaa joitakin iho-olosuhteita. Parantaa kestävyyttä ja lihasvoimaa antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta, joka parantaa harjoituksen aiheuttamaa oksidatiivista kudosvauriota. Mikä voi lisätä kestävyyttä ja lihasvoimaa, ja parantaa myös rasvamaksaa antioksidanttisen vaikutuksensa ansiosta.
Hyödyt terveydelle ja hyvinvoinnille:
- Elvyttävä
- Suosittelee ja parantaa muistia
- Ruoansulatushäiriöt, kuten gastriitti, haavaumat...
- Ummetus
- Tasapainottaa hermostoa
- Auttaa puhdistamaan suolistoa
- Luonnollinen antioksidantti
- Tartunta- ja kuumeiset prosessit
- Voitelee nivelet
- Ihosairaudet
- Ihottuma
- Kasvonaamiona
- Palovammoja
- Auringon säteiden aiheuttama ihoärsytys
Osto-tila
Rikkaan makunsa ja korkean savupisteensä ansiosta se sopii erinomaisesti paistamiseen, ruskistukseen, paistamiseen, paistamiseen, ruoanlaittoon, grillaukseen, vihannesten kanssa ja yleensä sitä käytetään kaikenlaisiin resepteihin eri keittiöistä ympäri maailmaa käytä rasvaa tarjoten ravintoarvoa ruoanlaitossa. Voit myös levittää sen suoraan leivän päälle.
Varastointiehdot
Sitä voidaan säilyttää huoneenlämmössä tai jääkaapissa. On parasta jättää se pois jääkaapista, sen koostumus on silkkisempi.
Sen viimeinen käyttöpäivä on kaksi vuotta, mutta avaamisen jälkeen suositellaan käytettäväksi kuuden kuukauden sisällä.
Ainesosat
Luomu kirkastettu lehmävoi (rasva- ja maitofermentit).
Todistus
ES-ECO-019-CT
Ravintosisältötaulukko
-
100 Millilitra varten
-
Energinen arvo894 Kcal
-
Lipidirasvat99 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja63 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0.44 G
-
Sokerit0.44 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit0.28 G
-
Suola0.01 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.