Hatcho miso soijapussi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman laktoosia
-
Kasvissyöjä
-
Ilman maitoa
Kuvaus
Yang Tsen Hatcho miso -soijapussi on elintarvike, joka saadaan soijapapujen ja suolan käymisestä Kosenilla (paahdetulla ohrajauholla). Sen lisäksi, että se käyttää natriumia, se on myös erinomainen pohja kaikille misokeittoille, sekoittamalla puolet tästä misosta puoleen toista misotyyppiä.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi keittojen, pasteiden, palkokasvien ja murojen mausteena tai kastikkeena kastikkeissa. Se voidaan myös yhdistää korppujauhojen kanssa gratinoida pastoja ja vihanneksia tai jopa kaataa maitojälkiruokiin.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä ilmatiiviissä rasiassa ja säilytä jääkaapissa ja käytä 3 päivän kuluessa.
Ainesosat
Soijapavut (58,24%), vesi, suola, Kosen (paahdettua ohrajauhoa), Koji-itiöt.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo209 Kcal
-
Lipidirasvat6.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit11.1 G
-
Sokerit0.6 G
-
RavintokuituG
-
Proteiinit22.4 G
-
Suola9.48 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.