Hatcho miso
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vähän hiilihydraatteja
-
Pastöroimaton
Kuvaus
Mimasan Hatcho miso on kolme pitkää vuotta koji-siemenillä ja paahdetulla ohrajauholla fermentoitu soijapasta. Tämä soija-miso sisältää vähän hiilihydraatteja ja suuren prosenttiosuuden proteiinia.
Ilmoitus
Hatcho Mison valmistusprosessi on jaettu neljään vaiheeseen: ensimmäinen on kojin (Aspergillus oryzae) valmistus, sitten soijapapujen valmistus, kojin sekoittaminen soijapapujen kanssa ja lopuksi mison käyminen. Soijapavut valmistetaan pesemällä ja liottamalla. Sen koko kasvaa 2,2 kertaa. Sitten ne höyrytetään, annetaan jäähtyä ja sekoitetaan kojin ja merisuolan kanssa. Sitten koko seos murskataan.
Osto-tila
Suositellaan mausteeksi keittoihin, pasteeihin, palkokasveihin ja muroihin. Lisää mielellään ruoanlaiton loputtua. Laimenna pieni teelusikallinen hatcho-misoa annosta kohti keittoon tai liemeen. Anna levätä muutama minuutti ja tarjoile. Voit myös valmistaa herkullisia pasteetteja sekoittamalla niitä tahinin ja veden kanssa tai käyttää sitä kastikkeena kastikkeissa. Muista, että hatcho-misoon ei tarvitse lisätä suolaa, sillä se on jo mauste, jossa on suolaa.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Soijapavut (58,24%), vesi (30,53%), merisuola (10,78%), paahdetut ohrajauhot (0,45%), Kojin siemenet (Aspergillus oryzae) (0,01%).
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat6.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit11.1 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu7.7 G
-
Proteiinit22.4 G
-
Suola9.48 G
-
Natrium3.79 G
-
Energinen arvo209 Kcal
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
2 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.