Mimasa
Hatcho miso
11,35 €
Tarvitsetko apua?

Hatcho miso

400 G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Mimasan Hatcho miso on kolme pitkää vuotta koji-siemenillä ja paahdetulla ohrajauholla fermentoitu soijapasta. Tämä soija-miso sisältää vähän hiilihydraatteja ja suuren prosenttiosuuden proteiinia.
Näytä kuvaus
11,35 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Vähän hiilihydraatteja
  • Pastöroimaton

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (2)

Kuvaus

Mimasan Hatcho miso on kolme pitkää vuotta koji-siemenillä ja paahdetulla ohrajauholla fermentoitu soijapasta. Tämä soija-miso sisältää vähän hiilihydraatteja ja suuren prosenttiosuuden proteiinia.

Ilmoitus

Hatcho Mison valmistusprosessi on jaettu neljään vaiheeseen: ensimmäinen on kojin (Aspergillus oryzae) valmistus, sitten soijapapujen valmistus, kojin sekoittaminen soijapapujen kanssa ja lopuksi mison käyminen. Soijapavut valmistetaan pesemällä ja liottamalla. Sen koko kasvaa 2,2 kertaa. Sitten ne höyrytetään, annetaan jäähtyä ja sekoitetaan kojin ja merisuolan kanssa. Sitten koko seos murskataan.

Osto-tila

Suositellaan mausteeksi keittoihin, pasteeihin, palkokasveihin ja muroihin. Lisää mielellään ruoanlaiton loputtua. Laimenna pieni teelusikallinen hatcho-misoa annosta kohti keittoon tai liemeen. Anna levätä muutama minuutti ja tarjoile. Voit myös valmistaa herkullisia pasteetteja sekoittamalla niitä tahinin ja veden kanssa tai käyttää sitä kastikkeena kastikkeissa. Muista, että hatcho-misoon ei tarvitse lisätä suolaa, sillä se on jo mauste, jossa on suolaa.

Varastointiehdot

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Ainesosat

Soijapavut (58,24%), vesi (30,53%), merisuola (10,78%), paahdetut ohrajauhot (0,45%), Kojin siemenet (Aspergillus oryzae) (0,01%).

SKU: LP-0200487
RATE7XGK

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Lipidirasvat
    6.6 G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    0.9 G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    11.1 G
  • Sokerit
    0.6 G
  • Ravintokuitu
    7.7 G
  • Proteiinit
    22.4 G
  • Suola
    9.48 G
  • Natrium
    3.79 G
  • Energinen arvo
    209 Kcal

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

2 kysymykset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.