Genovalainen pesto basilikalla
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Valmistettu italiassa
-
Bio-eco
Kuvaus
Pesto Genovés Alce Nero Basilikalla valmistetaan parhaista Parmigiano Reggianon raaka-aineista. Lisäksi sillä on selkeä ja tasapainoinen maku, aivan kuten perinteisissä resepteissä.
Ilmoitus
Kokeile luomutaikinaamme luodaksesi herkullisia alkupaloja.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi kuluttajan maun mukaan
Varastointiehdot
Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 3-4 päivän kuluessa.
Ainesosat
Basilika (41,4%), pinjansiemeniä (0,9%), auringonkukkaöljyä, valkosipulia, parmesaania, ekstraneitsytoliiviöljyä, basilikaa, cashewpähkinät, Parmigiano Reggiano -juusto, pecorinojuusto.
Todistus
IT-BIO-009 Maatalous EU/EI EURavintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo467 Kcal
-
Lipidirasvat47 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja6.7 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit5.1 G
-
Sokerit2.7 G
-
Ravintokuitu1 G
-
Proteiinit4.2 G
-
Suola2.7 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.