Mimasa
Fermentoitu soija- ja riisipasta Shiro Miso
7,52 €
Tarvitsetko apua?

Fermentoitu soija- ja riisipasta Shiro Miso

300 G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Miso ohran kanssa edistää muun muassa lipoproteiinien ja korkean verenpaineen ehkäisyä. Mugi miso valmistetaan soijapavuista sekoitettuna ohraan ja sille on ominaista makea maku, vaikka sen valmistuksessa käytetään myös merisuolaa. Koji (Aspergillus oryzae) sekoitetaan ensin ohran kanssa ja kun se on käynyt, se liittyy soijapapujen joukkoon. Valmistusprosessi on jaettu neljään vaiheeseen: ensimmäinen on kojin valmistus, sitten soijapapujen valmistus, koji-sekoitusprosessi soijapapujen kanssa ja lopuksi mison käyminen. Soijapavut valmistetaan pesemällä ja liottamalla. Sen koko kasvaa 2,2 kertaa. Sitten ne höyrytetään, annetaan jäähtyä ja sekoitetaan kojin ja merisuolan kanssa. Sitten koko seos murskataan. MIMASA mugi miso käy 18 kuukautta vuosisatoja vanhoja perinteisiä menetelmiä noudattaen setritynnyreissä huoneenlämmössä. Käymisen aikana koji-entsyymit ja -bakteerit aktivoituvat ja hapettumisen estämiseksi tynnyrien päälle laitetaan raskaita kiviä murskaamaan seos ja erottamaan misopasta ilmasta ja nopeuttamaan käymistä. MIMASA mugi mison valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia (ei-siirtogeenisiä soijapapuja, ohraa, vettä, merisuolaa, perunatärkkelystä ja koji-siemeniä), joihin ei ole käytetty lannoitteita tai muita kemikaaleja. Tuloksena on ainutlaatuinen tuoksu ja laatu, erittäin ravintoainerikas tuote.
Näytä kuvaus
7,52 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (1)

Kuvaus

Miso ohran kanssa edistää muun muassa lipoproteiinien ja korkean verenpaineen ehkäisyä.

Mugi miso valmistetaan soijapavuista sekoitettuna ohraan ja sille on ominaista makea maku, vaikka sen valmistuksessa käytetään myös merisuolaa.

Koji (Aspergillus oryzae) sekoitetaan ensin ohran kanssa ja kun se on käynyt, se liittyy soijapapujen joukkoon.

Valmistusprosessi on jaettu neljään vaiheeseen: ensimmäinen on kojin valmistus, sitten soijapapujen valmistus, koji-sekoitusprosessi soijapapujen kanssa ja lopuksi mison käyminen. Soijapavut valmistetaan pesemällä ja liottamalla. Sen koko kasvaa 2,2 kertaa. Sitten ne höyrytetään, annetaan jäähtyä ja sekoitetaan kojin ja merisuolan kanssa. Sitten koko seos murskataan.

MIMASA mugi miso käy 18 kuukautta vuosisatoja vanhoja perinteisiä menetelmiä noudattaen setritynnyreissä huoneenlämmössä. Käymisen aikana koji-entsyymit ja -bakteerit aktivoituvat ja hapettumisen estämiseksi tynnyrien päälle laitetaan raskaita kiviä murskaamaan seos ja erottamaan misopasta ilmasta ja nopeuttamaan käymistä.

MIMASA mugi mison valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia (ei-siirtogeenisiä soijapapuja, ohraa, vettä, merisuolaa, perunatärkkelystä ja koji-siemeniä), joihin ei ole käytetty lannoitteita tai muita kemikaaleja.

Tuloksena on ainutlaatuinen tuoksu ja laatu, erittäin ravintoainerikas tuote.

Osto-tila

Perinteisesti sitä on käytetty erityisesti keittojen, pasteiden, palkokasvien ja murojen mausteena. Se lisätään yleensä, kun ruoka on valmisteltu ja lämpö on sammutettu.

Sitten laimennetaan pieni teelusikallinen MIMASA mugi misoa annosta kohti keittoon tai liemeen. Annamme levätä muutama minuutti ja voimme tarjoilla. Voit myös valmistaa herkullisia pasteetteja sekoittamalla siihen luomu MIMASA-tahinin ja veden kanssa tai käyttää sitä kastikkeena kastikkeissa.

Muista, että MIMASA mugi misoon ei tarvitse lisätä suolaa, sillä se on jo suolaa sisältävä mauste. Siksi MIMASA mugi miso on erittäin vaikea pilaantua, mutta jos asumme lämpimässä paikassa, on parempi laittaa se jääkaappiin, kun pakkaus on avattu. Fermenttina sitä ei saa keittää, muuten se menettäisi ominaisuutensa.

Ainesosat

Riisin ja fermentoidun soijapavun sekoitus.

SKU: LP-0125348
B9URVU85QLZ

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Energinen arvo
    190 Kcal
  • Lipidirasvat
    5.1 G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    0.7 G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    22.1 G
  • Sokerit
    18.6 G
  • Ravintokuitu
    0 G
  • Proteiinit
    10.9 G
  • Suola
    5.31 G
  • Natrium
    2.125 G

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

1 kysymykset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.