Kappa gluteeniton teksturoiva jauhe
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Dayeletin Kappa Gluteeniton Texturizing Powder on monimutkainen luonnollisesti uutettu polysakkaridi, joka on katalyyttisesti puhdistettu punalevistä ja josta saadaan karrageeniksi kutsuttuja ravintokuituja.
Ilmoitus
Dayelet Kappan tärkeimmät ominaisuudet ovat kaksi, vuorovaikutus ruokaproteiinien (erityisesti maidon kaseiinien) kanssa siten, että se rakentaa ruokaan verkon tai sisäisen rungon, joka stabiloi kaikki sen komponentit, mukaan lukien vesi (annos 0,5 % vedessä ja 0,2 % ruoassa). maito); ja työstä keskenään sokerin ja suolan kanssa.
Osto-tila
On suositeltavaa liuottaa se kylmänä asteittain muiden kiinteiden aineiden kanssa, nopeasti sekoittaen, jotta vältytään kumista ja sitten geeliytyä kuumentamalla se etukäteen (80 ºC), ensimmäisellä kiehumisella tai mikroaaltouunissa maksimilämpötilassa 2 minuuttia.
Sitä käytetään myös kastikkeiden viskositeetin lisäämiseen ja tekstuurien uudelleenjärjestelyyn aiemmin murskatuista ainesosista, jalostetuille lihaille, leivonnaisille hyytelöille, hilloille, kermalle, vaniljakastikkeelle, juustoaineelle, kermalle, hiirille, jäätelöille ja kaikenlaisille maitojälkiruokille.
Ainesosat
Katalyyttisesti puhdistettu punalevä.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo118 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit3 G
-
Sokerit3 G
-
Ravintokuitu53 G
-
Proteiinit0 G
-
Suola1.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.