Indonesialainen paistettu sipuli
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman suolaa
-
Ei lisättyä sokeria
-
Ilman hiivaa
-
Ei palmuöljyä
Kuvaus
Indonesialainen riisipöytä tänä iltana? Älä unohda rapeaa sipulia! Tämä rapea kastike on suosikki ja välttämätön indonesialaisissa ruoissa. Nämä rapeat sipulit on paistettu auringonkukkaöljyssä, joten ne ovat palmuöljyttömiä. Terveyttä sinulle ja maapallolle.
Ilmoitus
Nammm! Näillä paistetuilla sipulilla on aidoin resepti, jonka voit löytää. Sipulissa ja auringonkukkaöljyssä ei ole mitään muuta. Normaalisti paistetut sipulit valmistetaan palmuöljyllä, mutta nämä eivät! Auringonkukkaöljy tekee sipulista erittäin rapeita ja säilyttää sen täyteläisen sipulimaun.
Osto-tila
On suositeltavaa ripotella sitä riisi- tai nuudeliruoan täytteenä. Tai ylimääräisenä rouheena keittoon tai voileipään.
Varastointiehdot
Säilytä avaamisen jälkeen tiiviisti kuivassa, pimeässä paikassa huoneenlämmössä (enintään 20 °C).
Ainesosat
Sipuli* (85 %) (Egypti), auringonkukkaöljy* (Itävalta).
(*) Luomuviljely.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo399 Kcal
-
Lipidirasvat14.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit44.6 G
-
Sokerit34.3 G
-
Ravintokuitu17.3 G
-
Proteiinit11.9 G
-
Suola0.2 G
-
Natrium79 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.