Indonesialainen Ketjap Manis
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman hiivaa
Kuvaus
Teetkö kasvissataa? Maukas bami vai paistettu riisi? Silloin hyvää ketjap manista ei pitäisi puuttua. Tämä täydellinen marinadi pitäisi olla jokaisessa keittiön kaapissa. Aito aasialainen mauste, joka on aina hyvä.
Ilmoitus
Indonesiassa he ovat tienneet tämän jo pitkään. Tällä makealla soijakastikkeella maustetaan tofua tai tempehiä, mutta roiske keittoon tai kastikkeeseen antaa itämaisen vaikutelman jokaiseen ruokaan. Erikoisinta on, että tämä makea soijakastike on makeutettu kookoskukkasokerilla, jolla on matala GI (glykeeminen indeksi).
Osto-tila
Tällä herkullisella marinadilla on suositeltavaa maustaa lihankorvikkeita, riisi- ja nuudeliruokia.
Varastointiehdot
Ravista ennen käyttöä. Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen.
Ainesosat
Kookoskukkasokeri* (Indonesia), vesi (Alankomaat), tapiokasiirappi* (Belgia), Tamari* (soija*, vesi, merisuola, suolattu shochu* (vesi, riisi*, suola, fermentoitu koji), Koji-fermentti ( Japani), valkoviinietikka* (Espanja), merisuola (Alankomaat), sakeuttamisaine: maissitärkkelys*, inkiväärijauhe* (Intia).
(*) Luomuviljely.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo220 Kcal
-
Lipidirasvat0.06 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.03 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit53.7 G
-
Sokerit43.19 G
-
Ravintokuitu0.77 G
-
Proteiinit0.89 G
-
Suola3.26 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.