Hatcho pastöroimaton orgaaninen soija-miso
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Mitokun Hatcho Pastöroimaton Bio Soy Miso on väriltään tumma ja runsaasti proteiinia. Tällä misolla on erottuva maku jokapäiväisessä ruoanlaitossa, erityisesti keitoissa, kastikkeissa ja mausteissa.
Osto-tila
On suositeltavaa valmistaa herkullisia itämaisia ruokia lisäämällä misoa keittoihin ja liemiin. Suosittelemme sen ottamista keskipäivällä, koska se sulaa hitaasti ja voi vaikeuttaa nukahtamista.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Kokonaiset fermentoidut soijapavut (65%), vesi, merisuola, paahdettua ohrajauhoa, Koji.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Lipidirasvat10.4 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.12 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit12.7 G
-
Sokerit1.8 G
-
Ravintokuitu6 G
-
Proteiinit23.3 G
-
Suola4.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.