Hatcho Miso Soija
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Sokeriton
-
Pastöroimaton
-
Bio-eco
Kuvaus
Soijapasta luomuviljelystä. Pastöroimaton miso, saatu 2 vuoden luonnollisella käymisellä setritynnyreissä. Tämä pitkä käyminen antaa sille syvän, täyteläisen Hatcho Miso -maun. Imeytyy helposti fermentaation ansiosta.
Ilmoitus
Miso on terveellisin ja helpoin tapa omaksua soijaproteiinia. Sen valmistuksessa käytetään koko soijapapujyvä, kuori mukaan lukien. Siten misossa on lisäetua aineista, kuten saponiinista, linolihaposta ja lesitiinistä.
Osto-tila
Hatcho-misoa suositellaan keittojen, pasteiden, palkokasvien ja murojen maustamiseen.
Ainesosat
Soijapavut* (65%), vesi, merisuola, paahdetut ohrajauhot*, A. Oryzae. * Luomuviljelystä.
Todistus
B.G.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo247 Kcal
-
Lipidirasvat12 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja2.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit7.3 G
-
Sokerit0.8 G
-
Ravintokuitu8.8 G
-
Proteiinit23 G
-
Suola8.8 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.