Hatcho miso Bio
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ecocert
-
Ilman säilöntäaineita
-
Ei keinotekoisia makuaineitaa
-
Pastöroimaton
-
Bio-eco
Kuvaus
Celnatin Hatcho Bio miso on tahna, joka saadaan soijapapujen käymisestä 3 vuoden ajan. Se on jalo ruoka, jota arvostetaan sekä maun että ravitsemuksellisen runsauden ja kehon hyötyjen vuoksi.
Ilmoitus
Misossa soijan proteiinirakenne jakautuu 18 eri aminohappoon (mukaan lukien ne, joita pidetään välttämättöminä). Näin ollen, vaikka kulutetaan pieniä määriä, miso on tärkeä ravitsemuksellinen panos. Runsaasti entsyymejä sisältävä se stimuloi mahalaukun eritystä, vahvistaa suoliston mikro-organismiflooraa ja edistää ruoansulatusta. Miso auttaa eliminoimaan ei-toivottuja mikro-organismeja ja sen säännöllinen käyttö edesauttaa elimistöön imeytyneiden radioaktiivisten hiukkasten poistumista.
Osto-tila
On suositeltavaa laimentaa pieneen lämpimään veteen. Kaada vihannesten, murojen tai keittojen päälle antaaksesi niille makua (suolainen maku). Sen avulla voit myös valmistaa perinteistä japanilaista misokeittoa. Älä kypsennä entsyymien säilyttämiseksi.
- Makrobioottisessa keittiössä misoa käytetään lähes päivittäin misokeiton ja monien muiden ruokien valmistukseen. Melko suolaisen maun ansiosta sillä voidaan korvata suolaa, maustaa muroja, palkokasveja, keittoja...
- Sitä voidaan käyttää pohjana keittoliemien valmistukseen.
- Misosta valmistetaan kastikkeita, levitteitä (sopii erittäin hyvin tahinin, seesamisoseen kanssa) ja maukkaita mehuja ruokien, mutta myös salaattien seuraksi. Grillatun kalan päälle kastellaan miso on erinomainen mauste. Voidaan käyttää myös marinadeissa! On parasta lisätä se kypsennyksen lopussa eikä keittää (keittää), jotta entsyymit säilyvät.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa.
Ainesosat
Soija* (65%), vesi, merisuola, fermentti: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ainesosat luonnonmukaisesta maataloudesta.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo209 Kcal
-
Lipidirasvat6.6 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit18.8 G
-
Proteiinit22.4 G
-
Natrium3.8 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.