Hatcho Miso Bio
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
Hatcho Miso on Mison vanhin lajike, ja se on valmistettu soijasta ja suolasta. Se on väriltään tumma ja sillä on erittäin voimakas maku.
Osto-tila
Lisää keitot kypsennyksen lopussa keittämättä niitä. Miso on jo suolaista, joten suolaa ei tarvitse lisätä tällä ruoalla valmistettuihin ruokiin. Lopullinen kirkkaiden paakkujen ilmestyminen pinnalle johtuu aminohapon (triosiini) läsnäolosta, joka kehittyy luonnollisesti fermentoidussa misossa.
Varotoimet
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta ja kosteudelta. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa.
Ainesosat
Kokonaiset fermentoidut soijapavut* (58%), vesi, merisuola, paahdetut soijajauhot*.
* luomuviljelystä
Todistus
IT-BIO-014 EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo209 Kcal
-
Lipidirasvat6.6 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.9 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit11.1 G
-
Sokerit0.6 G
-
Ravintokuitu7.7 G
-
Proteiinit22.4 G
-
Suola9.48 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.