Gluteeniton sitruspektiiniteksturointiaine
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Dayelet Gluteeniton Citrus Pectin Texturizer koostuu luonnollisista polysakkarideista, joita löytyy kasvisolujen seinämistä.
Ilmoitus
Sitrushedelmien ja omenamassan teollistuksesta saadaan suurin osa pektiinistä, jotka ovat ruskean jauheen muodossa.
Pohjimmiltaan ne ovat erittäin herkkiä kolmelle tekijälle: pH (mitä korkeampi happamuus, sitä suurempi geeliytys), sokeri (10 - 80 %) ja kalsium (kalsiumionien, maidon jne. läsnäolo). Se toimii hyvin hedelmille tyypillisessä alhaisessa pH:ssa (2,8-3,5), joten se on välttämätön kaikentyyppisille hilloille, joissa on pehmeä ja elastinen rakenne.
Osto-tila
Dayelet Pectin Citrus suositellaan dispergoitavaksi kylmään veteen, sekoitetaan ensin kuivaksi muiden ainesten kanssa ja kaadetaan nesteen päälle sekoittimella sekoittaen. Voit alentaa pH:ta lisäämällä muutaman päivän Dayelet-sitruunahappoa. Täydellistä liukenemista varten kuumenna 80-85 ºC:seen ja anna jäähtyä, kunnes se hyytelöityy. Jos vesi on kovaa (kalsiumia), tarvitaan enemmän lämmitysaikaa.
Ainesosat
Sitruspektiini, dekstroosi.
Ravintosisältötaulukko
-
varten
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit27 %
-
Sokerit27 %
-
Ravintokuitu60 %
-
Proteiinit2 %
-
Suola1.25 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.