Dayelet
Gluteeniton pikagelatiini
6,29 €
Tarvitsetko apua?

Gluteeniton pikagelatiini

100 G
Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
Dayelet Instant Gluteeniton gelatiini on proteiini, joka uutetaan hydrolysoimalla osittain sian (tyyppi A) sidekudoksia (kollageenia).
Näytä kuvaus
6,29 €
Varastossa
Osta se tänään ja vastaanota se osoitteesta
Emme voi vahvistaa toimituspäivämäärää. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kanta-asiakaspisteet

Ostamalla tämän tuotteen voit saada seuraavasta tilauksestasi jopa

pisteet = pois

Miten se toimii?

Naturitas Club Ansaitse pisteitä joka kerta, kun teet ostoksen Aseta tilauksesi, niin saat 5 alennuspistettä jokaisesta punnasta, jonka käytät. 1 € osto = 5 pistettä

Naturitas Club Saat ekstra pisteitä muista toiminnoista Täydennä profiilisi, tilaa uutiskirjeemme tai arvioi tilaamasi tuotteet. Saat jopa 50 pistettä per toiminto

Naturitas Club Vaihda pisteesi seuraavassa tilauksessasi Ja... saat automaattisen alennuksen, kun viimeistelet tilauksesi! 100 pistettä = 1 € alennus

Kaupan arvostelu (4.70 / 5) ERINOMAINEN
  • Turvallinen maksaminen:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Palautukset

Voit palauttaa tuotteesi, jos sitä ei ole käytetty ja se on alkuperäisessä pakkauksessaan 14 päivän kuluessa vahvistetusta toimituspäivästä tilauksen.

Selitämme, kuinka tilausten palautukset toimivat vaihe vaiheelta:

  1. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalvelumme osastoon ilmoittamalla tilausnumero.
  2. Pakkaa ja valmistele paketti.
  3. Toimita paketti kuljetusyritykselle.
  4. Odotä palautusta maksutavallesi.

Miten voin pyytää hyvitystä?

Tuotearvot

  • Ilman gluteenia

Kuvaus

Kysymykset ja vastaukset (1)

Kuvaus

Dayelet Instant Gluteeniton gelatiini on proteiini, joka uutetaan hydrolysoimalla osittain sian (tyyppi A) sidekudoksia (kollageenia).

Ilmoitus

Se on hienon valkoisen jauheen muodossa.
Se liukenee kylmänä sekoittaen, sakeutuu kuin liivatepelletti ja 30 minuutin kuluttua saadaan useita läpinäkyviä, elastisia ja lämpöreversiibeliä geelejä.
On myös mahdollista sakeuttaa, emulgoida, liimata ja saada ilmastettuja kalvoja ja järjestelmiä. Jälkiruoissa sitä käytetään yleensä 1–5 prosentin suhteissa.

Osto-tila

Suositellaan käytettäväksi mousseissa, jäätelöissä, semifreddoissa, marenkeissa, juustomassa, vaahdoissa ja geeleissä (0,5-1,5%), kypsennyshyytelöissä (keitot, lihat ja kalat), koristekukkakakut, makeiset, makeiset ja luovia leivonnaisia.

Ainesosat

Gelatiini 220, maltodekstriini.

SKU: LP-0001549
B5Y0EKYGC4D

Ravintosisältötaulukko

  • 100 Grammaa varten
  • Energinen arvo
    355 Kcal
  • Lipidirasvat
    G
  • Tyydyttyneitä rasvahappoja
    G
  • Hiilihydraatit / hiilihydraatit
    G
  • Sokerit
    G
  • Ravintokuitu
    G
  • Proteiinit
    88 G
  • Suola
    0.75 G
  • Tärkkelys
    43 %

Tekniset tiedot

  1. Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.

Kysymykset ja vastaukset

1 kysymykset

Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.