Gluteeniton pikagelatiini
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Dayelet Instant Gluteeniton gelatiini on proteiini, joka uutetaan hydrolysoimalla osittain sian (tyyppi A) sidekudoksia (kollageenia).
Ilmoitus
Se on hienon valkoisen jauheen muodossa.
Se liukenee kylmänä sekoittaen, sakeutuu kuin liivatepelletti ja 30 minuutin kuluttua saadaan useita läpinäkyviä, elastisia ja lämpöreversiibeliä geelejä.
On myös mahdollista sakeuttaa, emulgoida, liimata ja saada ilmastettuja kalvoja ja järjestelmiä. Jälkiruoissa sitä käytetään yleensä 1–5 prosentin suhteissa.
Osto-tila
Suositellaan käytettäväksi mousseissa, jäätelöissä, semifreddoissa, marenkeissa, juustomassa, vaahdoissa ja geeleissä (0,5-1,5%), kypsennyshyytelöissä (keitot, lihat ja kalat), koristekukkakakut, makeiset, makeiset ja luovia leivonnaisia.
Ainesosat
Gelatiini 220, maltodekstriini.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo355 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatitG
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
Proteiinit88 G
-
Suola0.75 G
-
Tärkkelys43 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.