Gluteeniton leivonnaisten nostatusaine
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Dayeletin gluteeniton leivonnaisten nostatusaine tai tehoste on valkoisena jauheena, jonka hiilidioksidin vapautuminen on hidas ja tasapainoinen.
Ilmoitus
Sen tehtävänä on luoda tarpeeksi kaasua pitämään taikinat vakaina niiden lepäämisen ja muotteihin kaatamisen aikana ja vapauttaa kaasu sitten hitaasti, mikä varmistaa massojen tasapainoisen kehityksen uunissa. Tällä tavalla rakenne, sienimäisyys ja säilyvyys paranevat merkittävästi. Se suojaa myös smoothieita, kun ne jätetään seisomaan pitkään ennen paistamista.
Osto-tila
Leivonnassa sitä suositellaan käytettäväksi useissa resepteissä sokerikakkuja, sokerikakkulevyjä, muffinsseja, muffineja, ladyfingerseja, luumukakkuja, murokeksi, paistettuja taikinoita jne.
Aina annoksina 10-30 gamoa per kilo jauhoja, jotka annostellaan päälle tai sekoitetaan siihen.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Natriumpyrofosfaatti, natriumbikarbonaatti, kalsiumkarbonaatti, suola ja ksantaanikumi.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo0 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit0 G
-
Sokerit0 G
-
Ravintokuitu2 G
-
Proteiinit0 G
-
Suola70 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.