Gluteeniton Garrofin-kumi
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ei allergeeneja
Kuvaus
Chefdelice Garrofin Gum on luonnollista alkuperää ja saadaan puristamalla johanneksenleipäpuun (Ceratonia siliqua) siemeniä. Se on Välimeren alueelta kotoisin oleva puulaji.
Ilmoitus
Ihanteellinen pääasiassa stabilointiaineena leivonnaisissa, pikkuleipissä, erikoisleipissä, hilloissa, kermassa, kastikkeissa, jäätelössä jne.
Osto-tila
On suositeltavaa liuottaa kuumana tai kylmänä, ja sen suositeltu annos on 0,5 g - 5 g riippuen halutusta tuloksesta.
Ainesosat
Johanneksenleipäpuun kumi.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.