Genmai ruskea riisi Miso
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Bio-eco
Kuvaus
La Finestra Sul Cielon Genmai Brown Rice Miso on seurausta tunnetusta, noin vuoden kestävästä soijapapujen, suolojen ja viljojen kypsytyksestä, joka on suoritettu suurissa setrisäiliöissä.
Ilmoitus
Tästä prosessista syntyy tumma ja maukas tahna, jota käytetään pääasiassa liemikuutioiden kanssa keittojen, kastikkeiden ja erilaisten mausteiden valmistuksessa. Soijapavuista, ruskeasta riisistä ja suolasta valmistettu Johsen Rice Miso on puhdas ja intensiivinen maku.
Osto-tila
On suositeltavaa lisätä se kypsennyksen lopussa keittoihin ilman keittämistä. Miso on jo suolaista, joten suolaa ei tarvitse lisätä tällä ruoalla valmistettuihin ruokiin. Lopullinen kirkkaiden paakkujen ilmaantuminen pinnalle johtuu aminohapon (tyrosiinin) läsnäolosta, joka kehittyy luonnollisesti fermentoidussa misossa.
Varotoimet
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Soijapavut* (47%), ruskea riisi* (33%), merisuola, vesi, koji-itiöt (Aspergillus oryzae).
* Luomuviljelystä
Todistus
IT-BIO-014 EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo158 Kcal
-
Lipidirasvat6.1 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0.1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit10.4 G
-
Sokerit7 G
-
Ravintokuitu4.5 G
-
Proteiinit12 G
-
Suola12.007 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.