Genmai luomu ruskea riisi Miso
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
-
Bio-eco
Kuvaus
Danival-miso-riisi on luonnollisen käymisen tulos.
Ilmoitus
Ensimmäinen aerobinen käyminen (Aspergillus oryzae -sienen aiheuttama viljan siirrostus ilmankierrolla) kestää 3 päivää ja tuottaa kojin.
Toinen anaerobinen käyminen (ilman ilmankiertoa) on pidempi. DANIVAL-riisimisosia jalostetaan vähintään 6 kuukautta, jotta niiden kaikki maut kehittyvät.
Osto-tila
Aasialaisessa keittiössä käytetty erittäin suolainen mauste. On suositeltavaa käyttää misoa kuten mausteita, kuten sinappia. Se on erittäin käytännöllinen salaattikastikkeiden maustamisessa, tietysti keittoihin perustuvissa, mutta myös kypsennettyjen ruokien valmistuksessa.
Varastointiehdot
Ennen avaamista: BBD = 3 vuotta valmistuspäivästä. Kuivavarastointi positiivisessa huoneenlämpötilassa. Avaamisen jälkeen: Säilytä jääkaapissa avaamisen jälkeen ja käytä 6 kuukauden kuluessa.
Ainesosat
Vesi, ranskalaiset soijapavut, pyöreä riisi, puhdistamaton Atlantin merisuola, entsyymi.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo145 Kcal
-
Lipidirasvat6.7 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja1 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit9 G
-
Sokerit3 G
-
Ravintokuitu3.4 G
-
Proteiinit9.7 G
-
Suola8.3 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.