100% kasvis Kuzu
Tuotearvot
-
Vegaani
Kuvaus
Kuzu on Pueraria Thumbergianan tai Pueraria Hirsuta Matsumin käsitelty juuri, jota on perinteisesti käytetty taistelemaan kuumetta, suolistosairauksia, väsymystä ja yleensä heikkoutta vastaan. On erittäin tärkeää, että kuzun laatu ja puhtaus on taattu verrattuna nykyaikaisiin arrowroot-, bataatti- tai maissijauhoihin perustuviin jäljitelmiin, jotka ovat halvempia, mutta eivät tuota aidon tuotteen vaikutuksia. Mimasa Ifigenin kuzu tarjoaa täydellisen takuun ja ilman minkäänlaisia sekoituksia, joten sen vaikutukset ovat varmoja.
Kuzumme tulee Kagoshiman prefektuurista Kyushun saarelta, missä sitä on viljelty yli 100 vuotta ja tällä hetkellä 90 % japanilaisesta kuzusta tuotetaan. Tämän terveellisen ruoan valmistus ei ole juurikaan muuttunut vuosisatojen aikana. Se valmistetaan 5–10 vuoden ikäisistä juurista, jotka painavat noin 10 kg. Nämä ominaisuudet ovat optimaaliset parhaan laadun tuotannossa.
Ilmoitus
Kuzun edut
Kuzu-keittoa on perinteisesti käytetty edistämään hikoilua ja lievittämään kuumetta, kun sinulla on vilustuminen tai flunssa. Lapsilla on yang-luonne, joten kuzun neutraali luonne sopii hyvin.
Tämä ruoka poistaa ylimääräisen veden suolistosta ja voitelee niitä: se parantaa ripulin ja ummetuksen oireita. Se palauttaa suolen lujuuden niin, että se palauttaa peristalttiset liikkeet ja edistää suolistoflooran hyvää tasoa. Tällä tavalla se on tarkoitettu erityisesti laajentuneen suolen ummetukseen, joka johtuu liiallisesta hedelmästä, sokerista, kahvista ja keinotekoisista juomista.
Kuzu tarjoaa suuren helpotuksen maha -suolitulehdustapauksissa tai kun vatsa ei siedä nestettä tai kiinteää ainetta. Mahahaavatapauksissa hyytelöinen kerros suojaa mahalaukun seinämiä ja auttaa haavaa paranemaan muutaman viikon kuluttua.
Osto-tila
Mimasa Ifigen kuzu valmistetaan laimentamalla kaksi teelusikallista lasilliseen kylmää vettä ja keittämällä viisi minuuttia, kunnes se on hyytelömäistä, väritöntä tai vaaleanpunaista ja lähes läpinäkyvää. Sen jälkeen se maustetaan luomu Tamarilla tai luomu Tamari-shoyulla. Kulinaarisissa valmisteissa sitä käytetään luonnollisena sakeuttajana sen mauttoman maun vuoksi. Siten se voidaan myös laimentaa kylmään veteen ja lisätä keittojen, vihannesten, muhennosten, kasvistorttujen tai kakkujen kypsennyksen viimeisten minuuttien aikana (levittämällä sitä niiden pinnalle ennen uuniin laittamista).
Se toimii myös kastikkeena salaatteihin tai kalan kypsennykseen mm. Sen neutraali maku sopii täydellisesti minkä tahansa makean tai suolaisen ruoan kanssa, ja se sulautuu helposti puhtautensa ansiosta. Lisäksi valmisteeseen voi lisätä umeboshia Mimasa Ifigeniä ja keittää, kun halutaan stimuloida maksan toimintaa ja auttaa säätelemään ummetusta.
Ainesosat
Kuzu sisältää Pueraria Thumbergiana -juurta ja Pueraria Hirsuta Matsum -juurta.
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo336 Kcal
-
LipidirasvatG
-
Tyydyttyneitä rasvahappojaG
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit84 G
-
SokeritG
-
RavintokuituG
-
ProteiinitG
-
Suola0.02 G
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.