Luomu kookossokeri
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Vegaani
-
Ilman gluteenia
-
Ilman laktoosia
-
Bio-eco
-
Se on rikas. Ostin sen kokeillakseni uutta makeutusainetta, joka on ilmeisesti sokeria terveellisempää ja tunnen, että sitä tarvitsee vähemmän, mikä on hyvä puoli sen hyväksi.
Está rico. Lo he comprado para probar un nuevo endulzante aparentemente más sano que el azúcar y mi sensación es que necesita menos cantidad, que es un buen punto a favor
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen -
Se on rikas, luonnollinen ja terveellinen.
es rico, natural y sano.
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen -
Näyttävä maku. Hyvä rakenne.
Un sabor espectacular. Buena textura.
Käännetty: naturitas.es
Näe alkuperäinen
Luomu kookossokeri arvostelua
Perustuu 5 arvostelut
-
5 tähdet4
-
4 tähdet1
-
3 tähdet0
-
2 tähdet0
-
1 tähti0
Kuvaus
Mikä on kookossokeri?
Luomu kookossokeri on herkullinen ja terveellinen vaihtoehto sokerille.
Kookossokeri valmistetaan keittämällä kookoskukan mehua, kunnes siitä tulee karamelli, joka ilmakuivataan ja muutetaan sokeriksi. Sokeri suodatetaan sitten verkon läpi hienon rakeen muodostamiseksi. Rikkaan karamellimakunsa ansiosta se sopii erinomaisesti käytettäväksi jälkiruoan ainesosana tai kuumien juomien, leivonnaisten ja muiden makeuttamiseen.
Vegaaninen, luomu, gluteeniton, laktoositon tuote.
Mitä hyötyä kookossokerista on?
- Sopii diabeetikoille (käyttämättä sen käyttöä).
- Matala glykeeminen taso, joka säätelee verensokeria.
- Fosforin ja kalsiumin osuus.
- Kaliumin osuus.
- Pitää hermoston rauhallisessa tilassa.
- Edistää verenkiertoa.
Mitä eroa on kookossokerin ja valkoisen sokerin välillä?
Kookossokerin tärkein ominaisuus on, että sillä on alhainen glykeeminen indeksi (GI). Glykeeminen indeksi mittaa nopeutta, jolla hiilihydraatit muuttuvat glukoosiksi veressä. Tällä tavalla ruoka, jolla on alhainen glykeeminen indeksi, aiheuttaa pienen nousun ja korkean glykeemisen indeksin omaava ruoka aiheuttaa erittäin korkean verensokeripiikin.
Toinen kookossokerin ominaisuus on sen ravintosisältö, joka on paljon korkeampi kuin valkoisen sokerin. Kookossokeri sisältää runsaasti kaliumia, magnesiumia, sinkkiä ja rautaa, ja se on luonnollinen B1-, B2-, B3-, B6- ja C-vitamiinien lähde.
Se sisältää myös 16 20 välttämättömästä aminohaposta. Suurin määrä on glutamiinia. Tämän aminohapon avulla voimme ylläpitää happo/emästasapainoa kehossamme ja auttaa meitä hallitsemaan impulsseja syödä makeita ruokia.
Kuinka käyttää kookossokeria?
Kookossokerin käyttötarkoitukset päivittäisessä ruoassa ovat monipuoliset, sitä voidaan käyttää perinteisen sokerin tavoin kahvin, maidon, jogurtin... ja leivontareseptien, kuten pikkuleipien, kakkujen, vanukkaiden, sokerikakkujen, ainesosana.
Varastointiehdot
Käytä mieluiten ennen ja erä: katso pakkauksen takaosa. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
kookossokeri*
* Luomuviljelystä peräisin oleva ainesosa.
Todistus
ES-ECO-019-CT EU:n ulkopuolinen maatalous
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo382 Kcal
-
Lipidirasvat0 G
-
Tyydyttyneitä rasvahappoja0 G
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit93 G
-
Sokerit93 G
-
Ravintokuitu0 G
-
Proteiinit2 G
-
Natrium40 Mg
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
3 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.