Ksylitoli
Kuvaus
Vitalosmosen ksylitoli on koivusta uutettu sokerin korvike, joka on samankaltaisessa muodossa kuin perinteinen tomusokeri. Tällä tuotteella on sama makeutusvoima kuin sakkaroosilla, makea maku, joka on identtinen sakkaroosin kanssa, ilman katkeruutta tai jälkimakua, ja sen maku ja rakenne pysyvät vakaana kypsennyksen aikana. Ksylitolia voidaan käyttää leivontaan, hilloihin tai hillokseen jne.
Ilmoitus
Ksylitolin glykeeminen indeksi on noin 8,5 (sakkaroosin 92) ja sen aineenvaihdunta elimistössä on insuliinista riippumaton. Siksi sitä voivat syödä diabeetikot.
Ksylitolilla on yhdistettynä kalsium- ja fosfaatti-ioneihin se erityispiirre, että se tukee näitä hivenaineita niiden torjunnassa hampaiden demineralisaatiota vastaan.
Lukuisat tutkimukset raportoivat lasten nopean helpotuksen korvakäytävän infektioon liittyviin ongelmiin, koska ksylitoli pystyy estämään bakteerien lisääntymistä kaikkialla ENT-alueella.
Bakteerien lisääntymisen estäjä; bakteerit imevät ksylitolia, mutta eivät pysty metaboloimaan sitä. Siksi se kerääntyy ja estää bakteereja imemästä muita sokereita ja lisääntymästä.
Toisin kuin klassiset sokerit, ksylitoli tunnetaan sen happamuutta estävästä voimasta elimistössä.
Osto-tila
On suositeltavaa pureskella 1/2 teelusikallista ksylitolia pitkään 2-4 kertaa päivässä.
Varotoimet
Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ei pidä käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion korvikkeena. Käytetään osana terveellistä elämäntapaa. Pitää poissa lasten ulottuvilta.
Varastointiehdot
Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.
Ainesosat
Ksylitolijauhe.
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.