Sokerin korvike kakkuihin
Säästä näillä paketeilla
Tuotearvot
-
Ilman gluteenia
Kuvaus
Se on moderni koostumus vähäkalorisia hiilihydraatteja ja voimakkaita makeutusaineita, joka korvaa sokerin 100 % painostaan
Ilmoitus
Sokerin korvike kakkuihin. Korvaa sokerin painon mukaan missä tahansa reseptissä ilman, että sen muita ainesosia tarvitsee muuttaa ja tarjoaa vain 2 kaloria sokerin 4 kalorin sijaan
Osto-tila
Kasviöljyjä ja -rasvoja suositellaan korvaamaan sokeri kaikenlaisissa kakuissa: soijassa, auringonkukassa, oliiveissa jne., jolloin jää sama makeus ja rakenne kuin sokerille.
Ainesosat
Täyteaineet: maltitoli, isomaltoli, laktitoli, perunamaltodekstriini, kasvikuidut, makeutusaineet: asesulfaami-k, neohespridiini
Ravintosisältötaulukko
-
100 Grammaa varten
-
Energinen arvo240 Kcal
-
Hiilihydraatit / hiilihydraatit94 %
-
Ravintokuitu1 %
Tekniset tiedot
-
Tälle artikkelille ei ole vielä kysymyksiä.
Kysymykset ja vastaukset
1 kysymykset
Kysy kysymys tästä artikkelista, ja saat vastauksen suurelta Luonnonystäville tarkoitetulta yhteisöltä.
Jos et näe sitä, tarkista roskaposti, se on voinut merkitä roskapostiksi.